Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull? Det er ingen hemmelighet at dagens bomullsproduksjon – som står for omtrent halvparten av all stoffproduksjon – benytter seg av giftige kjemikalier i form av både sprøytemidler og gjødsel, sammen med ikke bærekraftige metoder for å oppnå disse resultatene. Det er på høy tid å sette fokus på naturlig og bærekraftig produksjon. Økologisk bomull dyrkes uten bruk av sprøytemidler, soppmidler, ugressmidler, bestråling eller genmodifisering. Økologiske jordbrukere benytter seg heller av hjelpsomme insekter, kompostering, og andre naturlige hjelpemidler for å oppnå sine resultater. Med dette oppnår de bedre jordkvalitet, økt biologisk mangfold, og et sluttprodukt med enda høyere kvalitet! Den økologiske bomullen som benyttes i våre produkter er alltid sertifisert og godkjent av velrenommerte og frittstående organisasjoner. Fordelene med økologisk bomull: Bomullen er et 100% økovennlig produkt. Kvaliteten er enestående, og stoffet har en naturlig myk tekstur. Forurensningen av jord og vann holdes på et absolutt minimum, takket være en produksjon helt fri for giftige kjemikalier. Er du allergisk? Økologisk bomull er hypoallergenisk, og frembringer ingen allergiske reaksjoner eller irritasjon ved kontak
Papirposer med logotrykkMer enn 2500 kunder i Norden

Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull?

zero base cad Kaasaegse veebilehe loomine ja mõjusate kodulehtede tegemine aitab veebilehtede disaini valmistamise nähtavamaks teha, vaata aara.ee poolt kodulehekülgede valmistamise kohta aitab näidata kuidas veebilehe tegemine muudab ettevõtte netilehe moodsalt populaarseks lisaks ka kodulehe optimeerimine loob head eeldused koduka Google otsingu kaudu, lisaks aitab kodulehtede tegemise ja optimeerimisele tähelepanu pööramine netilehekülgi ka paremini ülesse leida, loe uue veebilehekülje tegemisest aara.ee disainibüroos lähemalt käib ja mida täpselt kodulehe tegemine endas kätkeb.
Papirposer med trykk (fra 100 stk.)Prisen inkluderer utskriftGratis frakt til Norge

Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull?


Viste du at vi fortsatt bruker omtrent like mye landareale for produksjon av bomull som på 30-tallet, men at industrien allikevel har klart å tredoble produksjonen siden den gang?

Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull?
Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull?

 

Det er ingen hemmelighet at dagens bomullsproduksjon – som står for omtrent halvparten av all stoffproduksjon – benytter seg av giftige kjemikalier i form av både sprøytemidler og gjødsel, sammen med ikke bærekraftige metoder for å oppnå disse resultatene.

 

Det er på høy tid å sette fokus på naturlig og bærekraftig produksjon.

 

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av sprøytemidler, soppmidler, ugressmidler, bestråling eller genmodifisering. Økologiske jordbrukere benytter seg heller av hjelpsomme insekter, kompostering, og andre naturlige hjelpemidler for å oppnå sine resultater.

 

Med dette oppnår de bedre jordkvalitet, økt biologisk mangfold, og et sluttprodukt med enda høyere kvalitet!

 

Den økologiske bomullen som benyttes i våre produkter er alltid sertifisert og godkjent av velrenommerte og frittstående organisasjoner.

 

 

Fordelene med økologisk bomull:

 

  • Bomullen er et 100% økovennlig produkt.
  • Kvaliteten er enestående, og stoffet har en naturlig myk tekstur.
  • Forurensningen av jord og vann holdes på et absolutt minimum, takket være en produksjon helt fri for giftige kjemikalier.
  • Er du allergisk? Økologisk bomull er hypoallergenisk, og frembringer ingen allergiske reaksjoner eller irritasjon ved kontakt med huden.
  • Du kan nyte av topp kvalitet produkter med helt ren samvittighet!

 

 

Dine spørsmål besvares av

Jana
Salgsleder

Katja
Salgsleder

Siden bedriften vår er lokalisert i Estland, ber vi om din forståelse for at svarene vi gir er på engelsk. Vi streber etter å gi deg best mulig kundestøtte, lave priser og gode betingelser.
Ring oss: +47 2154 3238
e-post: Skriv til oss
Papirposer med trykk (fra 100 stk.)Prisen inkluderer utskriftGratis frakt til Norge

DISPAK Ltd
Puuvilla 26, 10314 Tallinn, Estland

Ring oss: +47 2154 3238
Telefontider: man-fre 09:00 – 17:00

e-post:
www.kraftpapirposer.com

Cookie Policy
Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull? Det er ingen hemmelighet at dagens bomullsproduksjon – som står for omtrent halvparten av all stoffproduksjon – benytter seg av giftige kjemikalier i form av både sprøytemidler og gjødsel, sammen med ikke bærekraftige metoder for å oppnå disse resultatene. Det er på høy tid å sette fokus på naturlig og bærekraftig produksjon. Økologisk bomull dyrkes uten bruk av sprøytemidler, soppmidler, ugressmidler, bestråling eller genmodifisering. Økologiske jordbrukere benytter seg heller av hjelpsomme insekter, kompostering, og andre naturlige hjelpemidler for å oppnå sine resultater. Med dette oppnår de bedre jordkvalitet, økt biologisk mangfold, og et sluttprodukt med enda høyere kvalitet! Den økologiske bomullen som benyttes i våre produkter er alltid sertifisert og godkjent av velrenommerte og frittstående organisasjoner. Fordelene med økologisk bomull: Bomullen er et 100% økovennlig produkt. Kvaliteten er enestående, og stoffet har en naturlig myk tekstur. Forurensningen av jord og vann holdes på et absolutt minimum, takket være en produksjon helt fri for giftige kjemikalier. Er du allergisk? Økologisk bomull er hypoallergenisk, og frembringer ingen allergiske reaksjoner eller irritasjon ved kontakt med huden. Du kan nyte av topp kvalitet produkter med helt ren samvittighet!

Viste du at vi fortsatt bruker omtrent like mye landareale for produksjon av bomull som på 30-tallet, men at industrien allikevel har klart å tredoble produksjonen siden den gang? Hvorfor bør jeg velge økologisk bomull?

Successful company        www.kraftpapirposer.com copyright © 2015 OÜ Dispak
Ring oss (+47) 215 43 238,  
Ditt navn:*
E-post:*
Melding:*